Ryhmät

HUOM!

Seura julkaisee uudet nettisivut syyskuussa, näille sivuille ei enää päivitetä tietoja Ryhmät-osioon. Valmentajat tulevat laittamaan postia omille uimareilleen ryhmän harjoitusajoista. Lisäksi jokaiselle uimarillle tulee tunnukset ja salasanat seuran uuteen toiminnanohjausjärjestelmään Seuramappiin.

HUOM! Jokaisen uimarin on päivitettävä omat yhteystietonsa ja syntymäaikansa Seuramappi järjestelmään. Mikäli et vielä ole saanut tunnuksia, niin laita postia osoitteeseen porinuimaseurary@gmail.com.

Keskustan uimahalli aukeaa 21.8.2017 ja kaikki ryhmät aloittavat harjoituksensa viikolla 34.

Hei,

syyskauden 2017-2018 harjoitusmaksut tulevat SÄHKÖPOSTILLA Seuramappiin ilmoitettuun laskutussähköpostiosoitteeseen. Joten on EHDOTTOMAN tärkeää, että kun saatte tunnukset Seuramappiin, niin käytte päivittämässä omat yhteystietonne järjestelmään.

Terveisin

PUS johtokunta

HARJOITUSKORTIT

Jokaisella uimarilla pitää olla harjoituskortti, jolla saa uimahallin kassalta rannekkeen. Osa opetusaltaan ryhmistä pitää kortit valmentajilla, koska ryhmä menee yhdessä pukuhuoneisiin.

Valmentajat jakavat kortit uimareille ensimmäisellä harjoituskerralla.