Ryhmät

Hei,

Harjoitusmaksut tulevat postilla kotiin kauden alussa. Muistathan, että uimari lunastaa paikkansa ryhmässä maksamalla harjoitusmaksun eräpäivään mennessä.

 

Seura edellyttää, että jokaisella isossa altaassa uivalla lapsella on voimassaoleva lisenssi. Lisenssin lunastat Suomen Uimaliiton sivujen kautta (linkki myös PUS:n etusivulla). HUOM! Mikäli lapsesi on alle 10-vuotias, ui isossa altaassa, hän ei kilpaile ja hänellä on voimassaoleva tapaturmavakuutus (joka kattaa vapaa-ajalla ja harrastustoiminnassa tapahtuneet vahingot), lisenssiä ei ole pakko lunastaa. Tällöin vanhemman on kuitenkin toimitettava kopio vakuutuksesta valmentajalle, joka toimittaa sen johtokuntaan.

Mikäli on kysyttävää harjoituksiin tai muuhun liittyen, ota yhteyttä oman ryhmän valmentajaan. Valmentajien yhteystiedot löytyvät ryhmien sivuilta.

 

Terveisin

PUS johtokunta

 

 

 

HARJOITUSKORTIT

Jokaisella uimarilla pitää olla harjoituskortti, jolla saa uimahallin kassalta rannekkeen. Osa opetusaltaan ryhmistä pitää kortit valmentajilla, koska ryhmä menee yhdessä pukuhuoneisiin.

Valmentajat jakavat kortit uimareille ensimmäisellä harjoituskerralla.