Rollo-leiri 2018

Kirjoittanut: Johanna Sihvonen

Kesän 2018 Rollo-leirille ilmoittautuminen on avattu, pääset ilmoittautumaan TÄÄLTÄ!

ROLLO-LEIRI

Pienempien uimareiden kauden kohokohta Rollo-leiri järjestetään tänä vuonna Lahdessa 8.6.-13.6.2018. Porin Uimaseurasta leirille voivat osallistua tekniikka- ja kilparyhmien uimarit. Leirille osallistuvien ei siis tarvitse olla alittanut Rollo-kisojen aikarajoja. Myöskään varsinaista ikärajaa ei ole. Huoltajiksi lähtee seuran valmentajia tai uimareiden vanhempia, nimet selviävät kevään aikana.

ROLLO-KILPAILUIHIN OSALLISTUVA

Rollo-kilpailuihin osallistuvilla aika-rajat alittaneilla uimareilla on mahdollisuus osallistua leirille vasta sunnuntai-illasta lähtien, mikäli haluaa kisaviikonlopun keskittyä kilpailuihin ja majoittua hotelliin. Hotelli-ilmoittautuminen Seuramapissa lähiaikoina.

Lisätietoa leiristä löytyy täältä!