Uusi kausi alkaa!

Kirjoittanut: Paula Karismaa

Hei,

Hieno uintikesä on takana ja uusi uintikausi on alkamassa. Toivotamme kaikki vanhat ja uudet uimarit lämpimästi tervetulleiksi uinnin pariin.

Alkavalla uintikaudella 2018-19 Porin uimaseurassa otetaan käyttöön valmennuksen tasojärjestelmä. Kesän aikana on kevään tekniikka- ja kilparyhmien kokoonpanot käyty läpi ja uimareita on sijoitettu uusiin ryhmiin. Tavoitteena on löytää kullekin uimarille omaa uimataitoa vastaava ryhmä. Työ ottaa aikansa, joten pahoittelut asioiden venymisestä viime tinkaan. Ryhmät ovat valmiina ja uimahallikin on aukeamassa. Katsokaa seuran sivuja ja käykää tutustumassa Seuramappiin, tästä linkistä ->

Opetusaltaan kaikki ryhmät ovat täynnä. Uusia uimareita on jonossa. Pyrimme aloittamaan mahdollisuuksien mukaan uuden alkavan ryhmän syksyn aikana.

Valmentajat laittavat omille ryhmillee vielä viestiä ennen ensimmäisiä harjoituksia.

HUOM!

Seuramapissa uimarin jäsenkortilla on kohta jossa kysytään, että saako uimarin nimi näkyä seuran nettisivuilla ryhmän kohdalla, mikäli tähän on vastannut EI, niin nimi ei siis löydy sivuilta. Sen voi käydä itse muuttamassa, jos haluaa nimen näkyviin.

Mukavaa alkavaa uimakautta 2018-2019!

Toivottaen,

Porin Uimaseura