Muutoksia ryhmiin!

Kirjoittanut: Johanna Sihvonen

Hei,

Porin Uimaseuran opetusaltaan ja tekniikkaryhmät muuttuvat. Syksyllä 2018 toiminta muuttuu näiden ryhmien osalta kurssimuotoiseksi eli lapsella on mahdollisuus käydä eritasoisia 8-10 viikon mittaisia kursseja. Ja aina kurssin suoritettuaan on mahdollisuus jatkaa seuraavan tason kurssiin. Näin varmistetaan, että lapsi saa tasoaan vastaavaa opetusta ja kun on valmis, niin voi siirtyä halutessaan kilparyhmiin.

Uusista ryhmistä tulee tietoa uimareille viimeistään elokuun alussa. Mikäli haluat mukaan Porin Uimaseuraan uutena uimarina, käy täyttämässä Uuden uimarin ilmoittautumislomake seuran nettisivujen etusivulta.

Myös kilparyhmiin tulee muutoksia, näistäkin lisätietoa viimeistään elokuun alussa.

Aurinkoista kesää kaikille!

Terveisin