KAUSI ALKAA VIIKOLLA 34!

Kirjoittanut: Johanna Sihvonen

Hei,

Porin Uimaseuran opetusaltaan ja tekniikkaryhmät muuttuvat. Opetusaltaan ryhmät säilyvät edelleen kerran viikossa harjoittelevina ryhminä. Kun lapsi saavuttaa 25m uimataidon, hän siirtyy ison altaan ryhmiin, joita syksyllä 2018 tulee olemaan Vesiralli ja tekniikkaryhmät. Vesiralliryhmiä on kaksi ja tekniikkaryhmiä 4. Kun tekniikkaryhmän ykköstaso on saavutettu, lapsi voi siirtyä kilparyhmiin. Vesiralli ryhmät harjoittelevat kerran viikossa, tekniikkaryhmät kaksi kertaa viikossa.

Ryhmiä muodostetaan parhaillaan ja uusille uimareille (jotka ilmoittaneet uimataidoksi 25m) järjestetään testiuinnit maauimalassa lauantaina 11.8. klo 15. Tästä tulee kutsuttaville uimareille sähköpostia. Mikäli haluat mukaan Porin Uimaseuraan uutena uimarina, käy täyttämässä Uuden uimarin ilmoittautumislomake seuran nettisivujen etusivulta.

HUOM! Uimahalli aukeaa viikolla 34, tällä viikolla alkavat kaikki ryhmät pyöriä. Ennen sitä valmentajat lähettävät viestiä ryhmän harjoituksista sähköpostilla.

Mukavaa ja lämmintä elokuuta!

Terveisin

Porin Uimaseura