Kannustajat tuki!

Kirjoittanut: Johanna Sihvonen

Hei,

Porin Uimaseura on vuonna 2018 mukana Satakunnan Osuuskaupan KANNUSTAJISSA. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki seuran toiminnasta kiinnostuneet voivat liittyä itse seuan tukijaksi netissä Omalla S-kanavalla.Kannustajaksi liittymisen voivat tehdä vain Satakunnan Osuuskaupan pääjäsenet, ns. sivukorttilainen ei näe tätä kohtaa ollenkaan Omalla S-kanavalla.

Vuoden 2018 Kannustajat seurat löytyvät Omalta S-kanavalta ja siihen voi liittyä myös kesken vuoden, silti talouden koko vuoden Bonuskertymä lasketaan seuran hyväksi. HUOM! Kannustajiin liittyminen ei vähennä henkilön saamaa Bonusta, se maksetaan aivan normaalisti edelleen hänen tililleen.

Kannustajat-tuki kertyy niin, että kaikkien seuran Kannustajaksi ilmoittautuneiden kerryttämä Bonus lasketaan yhteen ja Satakunnan Osuuskauppa maksaa seuralle tästä potista 10 prosenttia tukea, kuitenkin enintään seurakohtaisesti määritetyn maksimitukimäärän verran. Mitä enemmän Kannustajia on ja mitä enemmän ostoja keskitetään ja saadaan Bonusta, sitä varmemmin seura saa maksimitukimäärän. Tuki määräytyy harrastajien määrän mukaan.

Liitteenä ohje miten voit tukea Porin Uimaseuran toimintaa liittymällä Kannustajaksi.

OHJE

Kiitos tuestanne!