Selvitys kalenterimyynnistä!

Kirjoittanut: Johanna Sihvonen

Hyvät uimarien vanhemmat!

Porin Uimaseura on uinnin erikoisseura, joka täyttää ensi vuonna 110-vuotta. Seura haluaa haluaa kehittää porilaista uintia ja antaa mahdollisuudet uinninharrastukseen opetusaltaasta aina kilpailullisesti kansainväliselle tasolle asti.

Seuran johtokunta on päättänyt, että juhlavuoden tapahtumiin ja seuran toiminnan kehittämiseen tehdään erilaisia varainhankintatempauksia. Juhlavuoden kalenteri on yksi näistä.

Kalenterista saatava tuotto tulee kaikkien seuran jäsenten hyväksi.

Kalenterimyyntiin osallistuvat kaikki seuran uimarit opetusaltaan peuhulaisista SM-ryhmäläisiin. Kalentereita jaetaan uimareille siten, että jokainen perhe saa myytäväksi kuusi kappaletta. Kalenterin hinta on 15 euroa ja tilitys tehdään sähköisellä laskulla. Myyntiaikaa on vuoden loppuun asti. Tilityslasku, 90 euroa, lähetetään tammikuun alussa.

PUS:n johtokunta