KILPAILUT

Porin Uimaseura järjestää keväällä 2019 aluekilpailuita seuraavasti:

tiistai 12.2.2019

tiistai 12.3.2019

tiistai 9.4.2019

Lisäksi seura järjestää kevään aikana kahdet isot kilpailut, Pori International Swimming Classic kilpailut 25.-26.5.2019, sekä IKM-finaalit 14.-16.6.2019

Kilparyhmien uimarit osallistuvat ensisijaisesti seuran omiin kilpailuihin, muihin kilpailuihin osallistutaan ryhmän valmentajan määrittelemän kilpailukalenterin mukaisesti.

Uimari ilmoittaa kilpailuihin osallistumisestaan ja lajeistaan omalle valmentajalle. Seura maksaa uimarin starttimaksut. Kun kilpailuihin on ilmoittauduttu, poisjäänti on mahdollista vain sairastumisen vuoksi. Muutoin starttimaksut jäävät uimarin maksettavaksi.

Majoitus, ruokailut ja kuljetukset kilpailuissa

Jotkut kilpailut vaativat majoittumisen kilpailupaikkakunnalla. Majoitukset varataan uimareille seuran puolesta ja laskutetaan uimarilta. SM-kilpailuihin, IKM-finaaleihin ja Rollo-kilpailuihin rajat rikkoneille uimareille seura maksaa majoituksen tai osan siitä (sovitaan kausittain) ja yhden ruokailun per/kisapäivä.

Mikäli seura järjestää kilpailuun yhteiskuljetuksen, oletuksena on, että uimari osallistuu tähän. Kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman alhaisina. Myös ryhmille kertyneitä talkoorahoja voidaan käyttää kilpailumatkojen kuljetuksiin.

HUOM! Majoituksiin ja kisaruokailuihin ilmoittautumiset ovat sitovia, koska seura joutuu maksamaan ne jo kaksi viikkoa aiemmin. Joten peruutukset vain lääkärin/sairaanhoitajan todistuksella. Yleensä hotellit niitä vastaan antavat hyvityksen.